2021年5月3日 星期一

【aWitch 七周年點滴分享】芫茜(香菜)都可以拎黎整皂

大店主同大家一樣愛芫茜(香菜),每次打邊爐都一定落。因為有客人朋友係Facebook問芫茜係咪即係香菜,所以我地特別括住畀大家知。

有一日,大店主收到客人朋友的電話表示種好多好靚既芫茜可以收成,並送了一大束給店主😘😘😘。

芫茜傳聞對濕疹有幫助,客人朋友種了一大堆就是拎黎沖涼。

於是乎不顧慮小店員的厭惡 😨😨😲😨😨😰,大店主打算將佢入皂,就有了說好的綠悠悠芫茜皂
芫茜皂。

傳說中此皂適合乾燥肌、敏感肌、粉刺、濕疹皮膚

芫茜(香菜)皂造型照,好靚仔啊

芫茜(香菜)打汁相,好肚餓啊



有再進一步的消息,特別係用家分享心得,我們會再次在此直擊報導。



沒有留言:

張貼留言

【aWitch​ 齊來動手做】DIY花材香薰蠟片|別出心裁巧手製作出隨身掛住你的禮物

咁耐以來,有一樣野是恆常不變的,就是對美的追求。而當一樣物件靚得黎仲會散發出陣陣的幽香的時候,你是否會愛不惜手呢? 就是因為咁,近年來好多人越來越重視不同種類的香薰產品,而市面上的香薰產品又不斷推陳出新,用黎滿足大家的願望。 今日同大家介紹一下可以掛在室內,車內或隨身攜帶的香薰產...